Overslaan en naar de inhoud gaan

Bezoek het museum met een app

Ontdek het museum op eigen ritme en laat je leiden door een van onze apps.

De Museum Vleeshuis App, je digitale gids in het museum

De Museum Vleeshuis App loodst je door het museum. Heb je weinig tijd, volg dan de korte rondleiding. Die gidst je langs de belangrijkste stukken. Op een half uurtje tijd heb je de kern van het museum gezien. Heb je wat meer tijd, volg dan de lange rondleiding. Die begeleidt je langs de elf thema's en dompelt je onder in de wondere wereld van 800 jaar muziek.

De app is nog niet verkrijgbaar in de app store. Surf naar www.vhapp.be op je eigen toestel (voorlopig kunnen we geen toestellen uitlenen) en ga op stap.

Boem! Paukenslag, een app voor kinderen

Ben je tussen 8 en 12 jaar oud? Zijn computers en muziek helemaal jouw ding? Hou je van een stevig potje drummen? Of heb je zin om eens lekker gek te dansen in een ballroom van vroeger, zoals alleen oma en opa die nog kennen? Probeer dan zeker onze app Boem! Paukenslag uit!

App Boem! Paukenslag

Smaakt naar meer musea?

Probeer dan de Antwerp Museum App. Dat is alle Antwerpse musea in één app. Deze gratis app is de ideale gids tijdens je bezoek aan de Antwerpse musea en de stad.

In de Antwerpse musea ontdek je een schat aan kunst en geschiedenis. Met de Antwerp Museum App heb je een handige app op zak om meer te weten te komen over die schatten. De app zit boordevol exclusieve informatie en interessante rondleidingen in de musea én de stad. Bekijk de verschillende rondleidingen op www.antwerpmuseumapp.be

Download de Antwerp Museum App hier

Deze app is:

  • gratis
  • voor Android en iOS
  • voor smartphone
  • beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans

 

Praktisch

Kom je met een groep naar museum Vleeshuis, laat het ons dan even weten via dit formulier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief