Overslaan en naar de inhoud gaan

Word sponsor

Wil je graag Museum Vleeshuis een duwtje in de rug geven door te sponsoren? Daar krijg je heel wat voor terug – van een cultuurminnend imago, over exposure bij events, tot gratis toegang tot het museum.

Als sponsor helpt u het museum zijn culturele en maatschappelijke doelstellingen halen. Zo levert u een bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving.

Verschillende sponsorformules

Sponsoren kan op verschillende manieren – van projectgebonden steun tot structurele, langdurige partnerschappen. In het eerste geval gebruiken we uw bijdrage voor een belangrijke restauratie, aankoop, onderzoek of presentatie. In het laatste geval steunt u, verspreid over meerdere jaren, onze museale werking.

Een win-winsituatie

Ons museum en zijn bezoekers winnen bij uw steun, maar ook uw onderneming heeft voordelen bij een sponsoring. De investering bezorgt je bedrijf een cultuurminnend imago en toont u als good citizen. Bovendien zijn in elk sponsorpakket exposure en hospitality returns inbegrepen, zoals zichtbaarheid tijdens events, deelname aan belangrijke netwerkmomenten voor u en uw relaties, en gratis toegang tot het museum en zijn evenementen.

Interesse?

Neem contact op via vleeshuis@antwerpen.be of op het nummer 03 292 61 01.

Meld je aan voor de nieuwsbrief